Få pladser!! 29 august – Stilhedsdag

Hvornår:
29. september 2018 kl. 10:00 – 17:00
2018-09-29T10:00:00+02:00
2018-09-29T17:00:00+02:00
Hvor:
Karbech Mindful Life
Omøvej 6A
4700 Næstved
Pris:
400
Få pladser!! 29 august - Stilhedsdag @ Karbech Mindful Life

Har du brug for en pause fra den hektiske hverdag? Kunne du tænke dig bare at opleve og være i stedet for hele tiden, at være den der skal handle og gøre noget? Ja så læs blot videre…..

I årtusinder har mange kulturer i forskellige områder af verden brugt tilbagetrækningens kraft til, at skabe ro og indsigt. En metode der er bibeholdt helt op til vores tid, og som handler om, bare det at være og opleve sig selv. Måske bliver det den første gang, du virkelig oplever dig selv.

Denne stilhedsdag inviterer dig til, at give dig selv et pusterum fra en hektisk hverdag og de ydre påvirkninger vi alle dagligt bliver udsat for. Du får mulighed for, at stille ind på hvad det er der sker i dig selv, uden alle mulige udefrakommende påvirkninger.

Når vi fjerner alt det der ikke er nødvendigt, giver vi plads til det der allerede er, men som vi ofte har for travlt til at kunne se.

Vi bearbejder det at ”være” i stedet for hele tiden at ”handle”. Vi oplever hvad stilheden kan vække i os, og hvilken kraft der udspringer fra den.

Det er svært at beskrive præcist hvad der kan opleves på denne dag, da det er vidt forskelligt hvad deltagerne får indsigter i.

Dagen er bygget op på forskellige elementer, men primært er det enkelt og renset for at skulle noget. Du skal blot være lige her.

For tilmelding skal du sende en mail til estrup@mindfulnessdk.dk eller en sms på 2761 8006

Der er begrænset pladser og din tilmelding bliver først bekræftet når du har gennemført din indbetaling

Der er muligheder for at betale via mobilpay på 2362 9914

Hvis du vi læse mere om mig som underviser kan du finde finde oplysningerne her: www.mindfulnessdk.dk
——————————————————————————————
Udtalelser fra tidligere deltagere:

Deltog i “Stilhedsdag” og kan varmt anbefale dette til andre

Dagen igennem formåede Niels at skabe en perfekt følelse af nærvær i nuet med et virkelig smukt og afvekslende program bestående af meditationer, yoga, energiøvelser, zen walking og bodyscan.

Den fine energi og følelse af lethed i stilhedens essens gav nogle intense indsigter, energiøvelserne medførte klarsynsoplevelser og de guidede meditationer samlede krop og sind i nuet på fineste vis
Dagens program havde et smukt flow krydret med lyden af tibetansk klangskål, udvalgte digte og få instruktioner.
Lisbeth
——————————————————————————————
Jeg kan varmt anbefale stilhedsdagen som gav mig stort overskud og fokus samt muligheden for at træde lidt ud af verdenen fyldt med alskens “støj”.
En dejlig nærværende dag!
Hjørdis
——————————————————————————————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.