Mindfulness på 10 min?

Hvad er det lige Mindfulness gør ?

Videnskaben har for fundet bevis for, at Mindfulness træning forandre hjernen mønstre og hvorledes vi opfatte os selv og andre på.

Når vi træner mindfulness ændrer vi fundamentalt ved vores ”operativ system” i hjernen, Ved gentagen træning er det muligt, at omdirigere hjernens aktiviteter fra de gamle dele af hjernen (reptilhjernen) til nyere og mere rationelle områder af hjernen, prefontal cotex.

På denne måde forhøjer vi vores aktivitet i de dele af hjernen, hvor emner som tanker, tale og handlinger er lokaliseret. Med andre ord, vi sætter os selv i førersædet for vores sind og dermed også for egne handlinger i vores liv.
Hvordan gør man så?

10 Minutters træning: De fleste mennesker kan afsætte 10  minutter om morgen, for at træne mindfulness. Mere skal der ikke til, og du kan gratis få en Mindfulness guidet meditation fra mig, hvis du sender mig en mail på    www.estrup@mindfulnessdk.dk Prøv det i 4 uger, og prøv at lægge mærke til, hvilke små positive forandringer du allerede oplever.

Mindfulness er ikke en lykkepille mod hverdagens mange gøremål. Det er en måde at have en ny tilgang til ens liv på, så man virkelig lever det fra øjeblik til øjeblik, og opleve tingene som de er. Uden dramaer og historier der trækker rundt med os og som ofte slet ikke er rigtigt.

Hvem gider spilde livet på, at bekymre sig om ting der ikke sker? Tror de fleste af os kender til tanker, der skaber en perlerække af nye og til tider katastroferende tanker.

Når vi træner mindfulness, får vi muligheden for, at blive opmærksom, stoppe op nogle få sekunder, og tage en med sindet aktiv beslutning, om vi vil gå videre i tankerækkerne eller ej.

Altså et bevidst valg! Og det vil forme vores liv på nye spændende og vidunderlige måder.

Prøv det selv, med blot den korte meditation du kan få tilsendt gratis og se om det er noget for dig. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig, via mailen eller på FB https://www.facebook.com/MindfulnessEstrup

Hvis du er interesseret i at komme på det næste kursus kan du læse mere om det her, og hvordan man tilmelder sig.

http://www.mindfulnessdk.dk/270-2/

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *