Mindfulness

Definitionen på Mindfulness er, at være til stede i nuet, uden at dømme eller bedømme de ting der sker.

Gennem denne metode kan vi for alvor blive vores egen livs histories forfatter.

Det er en 2.500 års gammel buddhistisk tradition, der nu er blevet tilpasset vores vesterlandske kultur og dermed danner både en bro mellem det gamle og det nye samt skabt en måde at håndtere vores stress i hverdagen.

Mindfulness er ikke en beskyttet titel, og begrebet bliver ofte brugt i flæng med mange forskellige betydninger. Men når Mindfulness skal bruges til at øge vores livskvalitet, mindske stress og tankemylder b.la, så er det vigtigt at grundlaget er funderet i videnskabelige baserede programmer der gennem utallige studer har bevist effektivitet i at styrke vores mentale sundhed.

Med Mindfulness tilstræber vi en ærlig og ikke dømmende tilgang til vores liv og det der sker i det. Vi skal ikke opnå et eller andet perfekt stadie eller en illusion om vores egen perfektion og usårlighed.

Vi er alle mennesker og denne menneskelighed hjælper vores sind til at se klart og omfavne os selv og andre.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *