Mindfulness VIRKER!

Mindfulness VIRKER!

DIN mentale sundhed skal trænes

Talrige videnskabelige udgivelser dokumenterer, at Mindfulness programmet MBSR (mindfulness Baseret Stress Reduktion) kan forbedre din mentale sundhed.

Specielt inden for områder som Angst, Stress, Kroniske smerter har man set store effekter. Men, også områder som tankemylder, depression, eller tristhed i livet kan ændres markant.

Alle har en eller anden form for stress niveau. Det kan give sig udslag i forskellige symptomer som er nedsættende for ens livskvalitet, men det kan der ændres på.

Som med alt andet kan man træne sin hjerne. Ny forskning inden for Neuroplasticitet viser, at gennem meditation kan man ændre sin hjernes kemiske forbindelser, så ens tilgang til livet bliver lysere, og man kan nemmere leve sit lev fuldt ud, med de ønsker vi hver især har på egne vegne.

Hvis du selv går og er lidt udfordret på den ene eller anden måde, eller ønsker at kunne tage større aktivt ansvar for dit eget liv, så skulle du prøve at give dig selv en gave og komme med på det næste kursus. Eller sagt på en anden måde, bid nu i den citron og kom i gang  🙂

Læs mere  her

Ønsker du at læse mere omkring forskning så kan du se mere her  på Dansk Center for mindfulness under Århus Universitet, hvor der forskes intenst i Mindfulness Meditation, og hvor jeg selv er ved at være færdig som Instruktør på Master niveau.

Mindfulness DK

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *