Kurser-Events

Mindfulnessdk lokale

Stilhedsdag

Et sjældent møde med dig selv

Har du brug for en pause fra den hektiske hverdag? Kunne du tænke dig bare at opleve og være i stedet for hele tiden at være den der skal handle og gøre noget? Ja så læs blot videre…..

Har du brug for en pause fra den hektiske hverdag? Kunne du tænke dig bare at opleve og være i stedet for hele tiden at være den der skal handle og gøre noget? Ja så læs blot videre…..

I årtusinder har mange kulturer i forskellige områder af verden brugt tilbagetrækningens kraft til at skabe ro og indsigt. En metode der er bibeholdt helt op til vores tid, og som handler om, bare det at være og opleve sig selv. Måske bliver det den første gang, du virkelig oplever dig selv.

Denne stilhedsdag inviterer dig til, at give dig selv et pusterum fra en hektisk hverdag og de ydre påvirkninger vi alle dagligt bliver udsat for. Du får mulighed for, at stille ind på hvad det er der sker i dig selv, uden alle mulige udefrakommende påvirkninger.

Når vi fjerner alt det der ikke er nødvendigt, giver vi plads til det der allerede er her, men som vi ofte har for travlt til at kunne se.

Vi bearbejder det at ”være” i stedet for hele tiden at ”handle”. Vi oplever hvad stilheden kan vække i os, og hvilken kraft der udspringer fra den.

Det er svært at beskrive præcist hvad der kan opleves på denne dag, da det er vidt forskelligt hvad deltagerne får indsigter i.

Dagen er bygget op på forskellige elementer, og her kan du se nogen af dem som vi vil komme ind på:

• Meditation på åndedrættet
• Hjerte meditation
• Zen Walking
• Bodyscanning
• Yoga
• Og andre mindfulness inspirerede øvelser

Sted: Det Røde Pakhus, Riddergade 1, 4700 Næstved. Centralt placeret og med parkeringsmuligheder i nærheden. Indgang i gården

Pris: 600 Dkk

http://<script src=”https://billetto.dk/widget.js”></script> <billetto-widget type=”event” event=”1033848″ organization=”billetto.dk” lang=”da” theme=”light” color=”#056FDA”></billetto-widget>