stress?

Stress kan forebygges!

Mange undersøgelser slår fast at stress er den største trussel mod vores livskvalitet i dagens Danmark.

” Hver anden kvinde og hver tredje mand erklærer, at stress er den største udfordring på det danske arbejdsmarked. Hos Begge køn er stress topscorer” Kilde: Ugebrevet A4 Fredag 28 April 2017

Stress er dermed den faktor der har størst indvirkning på vores dagligdags liv, og dermed også en tikkende bombe under vores eget helbred.

Og det er IKKE tabu eller et nederlag at tale om stress. Det er ikke et prædikat at få sat på sig, at erkende man har symptomer på stress.

At erkende man bemærker symptomer der relaterer til stress er en styrke, og en ansvarlig tilgang til at varetage sit eget helbred.

Hvis du føler du er udfordret i hverdagens mange gøremål så kan det måske være en god ide, at se på muligheder for, at forebygge stressen skal vokse sig større.

Giv dig selv en mulighed for, at få værktøjer til gennem egen indsats at få styr på livet igen.

Kan det lade sig gøre? Ja det kan det, men det kræver en indsats fra dig selv. At træne Mindfulness meditation som en aktiv håndtering af stress vil gavne dig. Der er utallige videnskabelige studier der viser, at det vil give dig mindre stress og bedre livskvalitet.

Så invester i din egen fremtid og livsglæde til gavn for dig og dine relationer.

Næste 8 uger intensivt meditations kursus starter 30 januar i Næstved. Se mere information på:

Mindfulness Meditations kursus 30 januar 2018

https://www.facebook.com/MindfulnessEstrup/

www.mindfulnessdk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *