Kunsten at leve livet

Livets kunst –Kunsten at leve

Vi er alle kunstnere. Ikke sådan at forstå vi alle er poeter, digtere, skulptører, musikere osv, men vi er Livets kunstnere.

Vores profession er, at udleve ” Livet”. Det kan lyde underligt og mærkværdigt for nogle men faktisk, så er vi alle født som en ”Livets kunstner”. De fleste af os glemmer det dog og render rundt og spørger andre og os selv;

Hvem er jeg ?

Hvad er meningen med livet?

Hvad skal jeg bruge livet til?

Hvor skal jeg gå hen i livet?

Måske blot at være til stede her i livet hvor det leves lige NU, er det tætteste vi kan komme på de spørgsmål.

For mens vi har travlt med at forsøge forståelse og indsigter om livet, så leves det hele lige foran os hele tiden.

I vores jagt på enten forståelse, eller på rigdom i hvilken som helst form, så misser vi det øjeblik vi er i.

Paradokset er, at det eneste sted livet kan leves er i nuet. Det flygtige NU der hele tiden er under forandring, som alt andet i Universet.

Udfordringen er, at være nærværende nok til, at opleve det.

Også når livet gør ondt er det kun i NUét vi kan leve. Vi har en naturlig tendens til, at ville vende os væk fra det der giver os Lidelser og kvaler i vores tilværelse, men det øger kun vores problemer.

Jeg står selv i et af mit livs Katastrofer og jeg kan mærke, at når jeg gennem min Meditations træning giver de svære følelser lov og plads til at være der, så kan jeg stadig opleve glæde i mit liv trods den svære situation.

Så hvis du også synes det kan være svært at være Livs kunstner, så har du muligheden for, at starte din egen træning op på mit næste kursus. Læs mere her

Mindfulnessdk.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *