Tid-Tidspres og Mindfulness

Tid- Tidspres og Mindfulness

Føler du også fra tid til anden, at du ikke har minutter nok i løbet af døgnet? Har du svært ved at nå alle de gøremål du selv mener du skal nå?

Vi har alle 24 timer i døgnet, men der er stor forskel på hvordan vi forvalter disse timer.

Hvis du føler der er tidspres i dit liv, så kan det være en mulighed, at kigge på dagen og bevist vælge ting fra der godt kan vente. Prøv at prioriter din stilletid, alene tid eller det som nogen kalder meditationstid.

Vær i nuet med det du gør. Hvis du spiser så er det det du gør, uden at læse aviser/se tv. Leger du med ungerne så gør det uden at tjekke e-mails. Hvis du skal planlægge fremtiden, så gør det bevist og nærværende. Det er det eneste nu der findes så brug det godt!

Afsæt lidt tid hver dag til dig selv. Den tid er givet godt ud. Mange siger, det har jeg ikke tid til, men tænk hvis du ikke aftalte så mange ting, ville så meget hele tiden. Slukkede for dit TV 15 min før normalt…

Vi udfylder selv tiden i vores liv, så hvis intentionen er der for at få lidt stille stunder i dagens løb, så findes de.

God fornøjelse med at finde din ”egen omsorgs lomme” i dagen løb. Både dit sind og din krop vil elske det.

Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *