Klemmer dine sko?

Forandring sker hele tiden.

Hvordan forholder du dig til dig selv og omgivelserne i denne situation

 

Livet igennem forandres alt ting. Vi forandres og ting omkring os forandres konstant. Det ved vi godt og kan se det på os selv, vores børn og omgivelserne. Men alligevel tænker vi nok ikke over, at at alt konstant forandres også helt ned i de små ting.

Ofte lever vi livet sådan lidt på autopiloten, og pludselig opdager vi at børnene er vokset, træerne i haven er blevet for store, vinduerne for gamle og skoene for små!

Vi bliver de mennesker vi bliver fordi, vi rundes af vores opvækst, vores erfaringer og vores generelle oplevelser siges der!

Men er det nu også hele sandheden?

Jeg tillader mig at stille mig ret tvivlende over denne påstand. Tvivlende forstået på den måde, at den jo er rigtig nok, hvis vi blot lader stå til, læner os tilbage og betrager livet, som det glider forbi os uden at deltage helt og fuldt i det.

I den tilstand kan vi sagtens lade gamle erfaringer og det vi har oplevet livet igennem fylde os op, så vi ikke helt får givet plads til nye retninger at gå.

For livs erfaringer er som sko. De sko der engang passede dig og som var flotte og fine er måske nu slidte og for små. Det er på tide at skifte dem ud med nye der passer bedre og er mere behagelige at gå i. Sådan er det også med livets erfaringer. Nogle har måske passet godt engang, men det kan være de er blevet til en tung bagage at have på ryggen i dit nuværende liv.

Jeg hører tit folk sige, jeg har meget i min bagage. Jeg har været meget igennem og det har formet mig til den jeg er. Rigtigt! Det HAR formet dig, men det gode er, at der i hvert øjeblik ligger en mulighed for, at give slip på det der ikke tjener os godt mere.

Som de små sko ikke kan passe en voksen, så er der mange af de ting vi gå og propper ned i rygsækken der heller ikke passer os mere.

Det er på tide at give SLIP!

Nå ja så gør jeg da bare det!………..

Det er utroligt svært at blive opmærksom på hvad der tjener os godt og hvad der ikke er behov for mere, så derfor kan det være støttende, at have nogle værktøjer til at skubbe en på rette vej, så man bliver opmærksom og selv kan vælge hvad der er rigtigt for en selv lige nu.

I Mindfulness Meditation, træner vi os i, igen og igen, at blive opmærksomme på de mønstre vi alle har og hvilken indvirkning samt påvirkning de har i det nuværende liv. Det liv som leves lige nu og ikke for år tilbage.

Hvis du ønsker at smide noget af din bagage, kan jeg varmt anbefale dig, at deltage på mit kommende kursus  der starter lige efter sommerferien. Her vil du få mulighed for gennem 8 uger, at blive i stand til at skærpe din koncentration, så du kan træffe kvalificerede valg, der er de rigtige for netop dig lige nu og her.

Er du blevet interesseret og lidt nysgerrig for at høre mere om, så er der GRATIS  informations aften i Mindfulness centeret på Omøvej 6A, 4700 Næstved. Mødet varer fra kl. 18:10 – 19:10

Du kan læse mere om selve kurset her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *