Sænk skuldrene Danmark!

Forandring skaber tvivl og skepsis!

Det i sig selv er ret sundt mener jeg, men hvis det stiller sig i vejen for, at opleve og se nye ting er det problematisk!

Som uddannet Mindfulness lærer fra  Dansk Center for Mindfulness under Århus Universitet har jeg gennem årerne mødt mange, der fra starten afholder sig fra at stifte bekendskab med Mindfulness.

Enig….. Mindfulness begrebet er efterhånden et noget slidt ord i medier, så jeg forstår godt at det kan vække nogen tvivl omkring lødigheden af det.

Men udført på rette måde er det et fantastisk værktøj til større livsglæde, selv indsigt, forståelse af sit eget ego,  øget koncentration,  bedre præsentationer i sport, på job og andre steder!

De programmer jeg undeviser i på mine 8 ugers kurser er underbygget af forskere fra hele verden der i over 2500 undersøgelser beviser, at det forøger vore livskvalitet. Lige meget om vi blot er lidt udfordret i livet, parforholdet, jobbet,  presses af smerter eller stress, så er det her en god løsning som kun indeholde at DU, tager ansvar for dit eget liv. INGEN andre kan.

Du bliver ikke involveret i en sekt, eller hensat i forskellig trancer når du deltager i Mindfulness meditationer. Tværtimod, så arbejder vi med at være tilstede i nuet med både de gode og dårlige ting der sker i vores liv……

Så sænk skuldrene og tænk, at der måske kan findes en anden måde at leve livet på end alle de bokse som opstilles for os via vores kultur og vores egen bagage.

Det her er ikke religion, helligdom, spiritualitet eller “du skal se lyset i livet”

Det her handler om din egen tilgang til de ting der sker i dit liv. Men ja, det er en ny måde at se tingene på………

Hvad er der at tabe????

Mindfulness er allerede implementeret på Englands hospitaler, som en støttende behandling og i deres parlament. Det kan man nu godt forstå når man ser hvordan de debatterer !

Vores eget folketing har lige nu fornøjelsen af direktøren fra Dansk Center for Mindfulness Lone Fjorback der er overlæge og Psykiater samt forsker, der afholder et forløb der forhåbentligt kan åbne deres øjne for de her muligheder.

Hvis jeg berørte dig bare en anelse, som var meningen med dette indlæg, så er du velkommen til at kontakte mig her på siden eller skrive en kommentar til denne artikel.

Du kan også fange mig på 2362 9914 hvis du har spørgsmål til emnet.

Jeg har oprettet en gruppe på FB, hvor du kan få Live- online guidet meditationer hver tirsdag fra 20:30-21:00

Læs mere Læs mere her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *