Det at ville noget andet hele tiden!

Det at ville noget andet hele tiden

Jeg er her, men vil gerne være der. Jeg har det her job, men jeg vil hellere have min kollegas. Hvis bare min kone var anderledes, så ville det hele være godt. Hvis jeg bare tabte mig 5 kg så…….

Kender du disse følelser og tanker eller noget der minder om disse?

Meditation skaber et rum der er stort nok til at rumme disse tanker og samtidig favne der hvor du er lige nu. Det er et sted hvor der er plads til hele dig. Både dine drømme og din dagligdag lige nu.

Men der skal en indsats til for at komme derhen.

Begynd med at se på hvad du selv kan bidrage med lige nu. Behold opmærksomheden på det der er lige nu. Måske du for første gang virkelig kommer til, at opleve det der sker lige nu med en autentisk intensitet.

Kan du blot være et øjeblik nærværende til stede uden at skulle ændre noget hele tiden, så er du godt i gang!

Det er på samme måde i meditationen. Det højeste mål er ren opmærksomhed. Der åbner vi os op for vores liv som det er lige nu.

Det er derfor vi hverdag træner vores Mindfulness muskel, så vi træner os i, at rumme os selv som vi er, og samtidig give plads til alle vores drømme.

Man kan sagtens træne sin lykkemuskel. Den der gør, at vores sind opfatter tingene anderledes positive, og skaber vedvarende forandringer i vores liv.

Så hvorfor ikke starte din træning nu?

Kig på kalenderen os se hvornår det næste kursus starter, så du kan påbegynde din lykke træning!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *