En Historie fra det virkelige liv!

Det er ikke hvad der sker, men hvorledes du reagerer på det!

I januar her i år, rejste jeg fra Åre i Sverige, og skulle mellemlande i Arlanda, for at kunne komme videre til Kastrup.

Rejseplanen var tight, så da vejret drillede lidt oppe nordpå, var jeg en anelse udfordre på at nå flyet hjem. Efter tre dages salgs konference med lange og intense dage, var det ikke just en mistet afgang jeg ønskede mig mest og ej heller udsigten til, måske at overnatte i Arlanda lufthavn. Dagen efter var igen tæt pakket med konference. Denne gang i København, så jeg ville gerne hjem og i noget rent tøj inden det gik løs igen.

Men mens jeg sad i flyet til Arlanda mediterede jeg på mit åndedræt. Det er jo en perfekt anledning til det når der ikke er så meget andet at lave, og det gav mig en ro i situationen. Alt er jo som det er, og intet varer evigt. Jeg lod derfor blot mine bekymringer være mine bekymringer uden at lade mig rive med af historier om overnatning ude endnu en gang og udfordringen med rent tøj osv osv. Det skulle jo nok gå på den ene eller anden måde. Større problem var det jo ikke.

Da vi så lander i Sverige, tikker der en SMS ind på min Iphone. SAS flyet til Kastrup var 25 min forsinket J. Op og ud af flyet med mig. Nu kunne jeg jo nå det hvis jeg skyndte mig.

Jeg hastede gennem lufthavnen og kom ud til gaten hvor flyet lige trillede ind og skulle tømmes for ankommende passagerer.

Glad kom jeg så små løbende der, og hvad møde jeg?

Små 90 sure mennesker! Deres fly var jo forsinket så jeg forstår godt, at de lod sig rive med i deres egne historier og ikke syntes om det.

Men Pointen er, at det der virkelig bare skete var et flys forsinkelse. Det er ikke hændelsen det handler om, men hvordan du selv reagere på den.

Hvad du vil tillade dine historier at fylde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *