En overgivelse ind i Kærligheden

En overgivelse ind i Kærligheden

I Mindfulness taler vi ofte om Kærligheden. Kærligheden til os selv og til vores omgivelser.

Men alt starter I vores eget hjerte. Det er derfor vi intenst på kurser og i dagligdagen arbejder på at kultivere vores hjerte følelser så vi oparbejder større Medfølelse, Venlighed og Kærlighed over for os selv og vores relationer.

Når vi tør sætte os ned i stilheden, og blot lade alt være som det er, så sker der noget lidt efter lidt. Når vi tør sætte os ned og være med både det behagelige, neutrale og det ubehagelige vil der automatisk ske en blødgøring af vores hjerte.

Og ofte er det i det ubehagelige, at de største opdagelser og indsigter kan erfares. Når smerten (fysisk eller mentalt) synes ubærlig, er der mulighed for, lidt efter lidt at nærme sig den med opmærksomhed og se hvad det egentligt er det handler om.

Her åbner sig et rum til forståelse af os selv, men det kræver mod at banke på døren og træde ind over dørtrinnet.

Vi vil alle det samme. Alle vil have mere af glæde, kærlighed og medfølelse, og vende os væk fra smerter og lidelse generelt. Men livet er begge dele!

Det handler ikke så meget om de udfordringer livet giver os, men mere om hvorledes vi selv håndterer dem. Hvordan vi reagere på situationen. Kører vi på autopiloten, eller mærker vi virkelig efter i vores hjerte inden vi handler?

Når vi træner Mindfulness Meditation, givers muligheden for, at kigge og mærke ind i os selv og herfra træffe de beslutninger der er føles som de rette for os.

Så når vi træffer beslutninger fra hjertet og ud fra Kærligheden, Venligheden og Medfølelsen, så kommer vi gradvist til at leve mere og mere ud fra vores eget autentiske liv, og når det sker, vil glæden fylde mere og mere for os alle.

Måske det er tid til, at du begynder på din egen rejse!

Kig i kursus kalenderen, og se hvornår nye kurser kan starte rejsen for dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *