Mindfulness i fredstid

Jeg er da ikke syg eller stresset!

Ofte når vi taler om Mindfulness så er det relateret til Stress, Prøvelser og Smerte.

Altså tilstande hvor vi er udfordret i vores liv, og gerne vil have en mulighed for, at kunne håndtere dette på en ny måde og derigennem få et bedre og mere lykkeligt liv.

Men hvad med alle dem som ikke er ramt af disse ting?

Kan Mindfulness tilbyde noget til dem?

Ja i høj grad!

Hvis du lever et ganske normalt liv som mange af os gør, så er der stadig meget at hente i Mindfulness træningen.

Vi øver og træner os til at kunne håndtere de store udfordringer der vil opstå i vores liv, men vi gør det i ”fredstid” Nårdu i dit liv ikke er udfordret, så er der en kæmpe mulighed for, at gøre dig klar til stormvejret.

Det er ligesom at fylde sandsække før oversvømmelsen indtræder. Du forbereder dig inden det går galt, og på den måde kan du nemmere modstå de forandringer er per automatik opstår i alles liv.

Men det er ikke nemt at vælge træningen når der er fred og ro. Hvorfor skulle jeg dog det kan du spørge dig selv.

Tænk på det som en forlænget Fitness træning. Vi er mange der træner vores kroppe ugen igennem, men hvad med vores mentale sundhed?

Krop og sind hænger sammen, så hvis du med et lidt hypet ord ønsker, at din mentale tilstand skal være lige så stærk som din krop, så er Mindfulness Meditation en metode til at træne dig op.

Jeg har undervist i meditation i Fitness centre og det har slået mig, at de fleste kun ønsker at træne det ydre. Men, tænk over, at det er det indre der skaber den vi er. Den del af os der afgøre hvilken vej vi vælger i livet. Det gør din Biceps ikke!

Så TRÆN din MINDFULNESS MUSKEL som du træner alle de andre muskler

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *