Kursus for det hele Menneske. Mental og Fysisk træning

 

Mental og Fysisk træning – Det hele menneske 

En investering i din fremtid

Kurset til dig, der gerne vil træne din krop og dit sind!

Et nyt og helt unikt trænings forløb er nu muligt. Et kursus, hvor du både kommer til at træne din fysik og din mentale side. Personlig træner Niels B. Jørgensen og Certificeret Mindfulness Instruktør Niels Estrup udbyder nu sammen en helt ny måde at træne det hele menneske på. Vi vil have fokus på kroppen gennem fysisk træning og kostvejledning, men ud over det vil du blive undervist i Mindfulness Meditation, og dermed også træne din mentale robusthed.

Kurset er opbygget så begge elementer integreres i hinanden og dermed understøtter de indvirkninger, de vil have på dit liv.

I den fysiske træning vil alle kunne deltage, da der bliver taget udgangspunkt i, hvor du er i forhold til styrke, kondition og evt. forbehold. Vi træner kun udendørs og der vil blive lavet tests flere gange i forløbet for at følge dine fremskridt.

I den mentale del vil vi arbejde indgående med Mindfulness meditation på en lang række områder. Vi vil komme til at kigge ind i os selv og blive klogere på, hvem vi i virkelig er lige nu og her. Der bliver mulighed for, at træne den indre ro og solide platform så det bliver nemmere, at håndtere de udfordringer livet kaster os ud i.

Vi styrer ikke altid, hvad livet byder os, men vi har bestemt en mulighed for at vælge, hvordan vi møder alle vores udfordringer og hvilken indvirkning, de skal have på vores liv.

Du vil blive undervist i forskellige teknikker som, Kropsscanning, Yoga, Åndedræts meditation og andre former for Mindfulness øvelser. Du bliver i stand til selv, at arbejde videre med dette efter kurset støttet af de medfølgende undervisnings filer.

Den mentale sundhedstræning vil du derfor kunne anvende til at fastholde/forbedre dine resultater fra kursets fysiske del. Det vil også åbne muligheden for, at du ser livet og dig selv i en ny situation.

Hvad får jeg ud af det?

Du vil se din krop forandres rent fysisk og du vil også gradvist opleve en forandring i dit sind. En større glæde ved livet og fysiske velvære er en naturlig del af kursets effekt.

Hvad skal jeg yde?

Det er påkrævet, at du møder til de trænings sessions, der er på skemaet. Der ud over skal du træne 30 minutter fysisk træning og 30 minutter mental træning hver dag. Hvis du ikke går helhjertet ind i forløbet, vil du heller ikke opleve forandringerne. Det er derfor meget vigtigt, at du gør dig klart, at det kræver en del indsats fra din egen side for at opnå de forandringer, du gerne vil have. Til gengæld vil du opleve to kompetente og dedikerede instruktører, der vil støtte dig gennem alle 10 uger og som vil være løbende til rådighed for dig.

Praktisk information:

Du vil blive undervist hver onsdag i fysisk træning og hver søndag i mental træning. Starten er Søndag d. 13 august,  uge 33 og slutter i uge 42. Undervisningsforløbet ser derfor ud således:

Mental træning: Søndage 17:00 – 18:00. Sted: Mindfulness Centeret, Omøvej 6 A, 4700 Næstved. BEMÆRK: Første gang d 13 august er det fra 18:00 – 20:00

Fysisk træning: Onsdage fra 18:00 til 19:00. Sted: udendørs mødested. BEMÆRK: Første gang d 16 august er det fra 18:00 – 20:00. Mødested orienteres ved tilmelding

 

Hvad får I udleveret?

  • Guidet meditations filer
  • Guidet yoga filer
  • Kostplan/mappe med retningslinjer, opskrifter samt inspiration
  • Lukket Facebook gruppe med sparring fra os alle

Normal Pris 7.995,-  Intropris til første hold 3.595,-

Begrænset antal: Max 15 deltagere per hold

Tilmelding på estrup@mindfulnessdk.dk

Tilmeldingen er først gyldig ved betaling og kan ikke refunderes.

Der afholdes informationsmøde Søndag d. 11 Juni fra Kl. 17 – 18  på Omøvej 6A, 4700 Næstved.

http://www.mindfulnessdk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *