Noget siger mig det er på tide!

Noget siger mig det er på tide!

Kl er 15:05 søndag 2 september 2018. Jeg sidder i min have og nyder lidt musik efter en meditation som er en fast del af min hverdag.

 

Var til fest i går da min bedste ven holdte sin 50 års fødselsdagsfest. Jeg kom til at sidde ved et bord mellem to kvinder der blev interesseret i meditation og Mindfulness da vi begyndte at tale om det, og kom et par lag ned i hvad det egentligt er.

Mange har lidt berøringsangst med meditation og det forstår jeg godt!

I dag tænker jeg så på om de virkelige vil prøve det. Mange gode intentioner men hvor bliver vores involvering af?

Det er ikke noget vi er vant til her i vesten, og alt nyt er potentielt farligt mener mange. Andre ser det som en mulighed for at lære nyt og udvikle sig som person.

Men kære dig, Meditation kan skabe et stabilt fundament i dit liv. Lige meget om du er udfordret nu og er i en svær stund, eller om du lever et lykkeligt liv, så er Én ting sikker. Intet varer ved. Ked af at sige det !

Det er ikke noget som du eller jeg bestemmer, det er sådan livet er. Ting sker og muligheder opstår. Triste ting og gode ting rammer os i livet om vi vil det eller ej.

Så set fra min stol er det ikke så meget hvad der rammer os men hvordan vi vælger at lade det påvirke os, og det valg er helt op til dig selv.

Det er nu lettere sagt end gjort!

Jeg skal ikke være den der ”missionere” om den rette vej, men jeg underviser i meditation og hos mine elever kan jeg se en udvikling og livsvækst når vi gennem kurser og retreats arbejder os nærmere vores egen kerne.

Populistisk? Ja Mindfulness ordet er oppe i medierne nu og skal åbenbart rumme meget. Min erfaring er, at hvis vi holder det helt enkelt og er åben for hvad det er at blot at sidde og mærke sit eget åndedræt så sker der en naturlig forandring.

Måske det er tid til du skulle prøvet det?

Millioner af mennesker kloden over gør det hver dag, det er ikke så mystisk J

Håber at have inspireret dig til selv at kigge dig omkring efter et sted hvor du kan prøve det.

Velkommen til Mindfulness

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *